Αναγνώριση Προβλήματος

Σας έχει τύχει ποτέ να βρίσκεστε σε βιντεοκλήση και να παρατηρείτε κάποια πρώτα σημάδια του χρόνου επάνω στο πρόσωπό σας; Σιγά αλλά σταθερά, καθώς οι ενδείξεις της γήρανσης κάνουν σχεδόν ανεπαίσθητα την εμφάνισή τους, εσείς αρχίζετε να νιώθετε σαν να μην μοιάζετε με τον εαυτό σας. Μέχρι πρόσφατα, η πρώτη σκέψη σας θα μπορούσε να ήταν η πλαστική επέμβαση, με όλα τα αδιαμφισβήτητα, φανερά αποτελέσματά της. Η σύγχρονη ιατρική επιστήμη όμως σάς προσφέρει και μία εναλλακτική πρόταση. Εάν επιθυμείτε να αναζωογονήσετε την όψη του προσώπου σας χωρίς να χρειαστεί να περάσετε από μία διαδικασία χειρουργείου και τους αντίστοιχους χρόνους ανάρρωσης, υπάρχει η λύση της Μη Επεμβατικής Ανόρθωσης Προσώπου με τη μέθοδο Total Face Contouring.

Αντιμετώπιση

Σε κάθε περίπτωση που αφορά αναζωογόνηση προσώπου, ο στόχος είναι να σβηστεί διακριτικά το πέρασμα του χρόνου και να επανέλθει η νεανική εμφάνιση της φυσιογνωμίας σας. Με το Total Face Contouring ο Δρ. Ηλίας Μουστάκης τονώνει και φρεσκάρει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας συνδυάζοντας κάποιες από τις παρακάτω μη επεμβατικές τεχνικές:

  • ετερόλογη μεσοθεραπεία με skin boosters
  • αυτόλογη μεσοθεραπεία με PRP
  • αυξητικοί παράγοντες με τη μέθοδο nanofat/SNIF
  • βοτουλινική τοξίνη
  • fillers με υαλορονικό οξύ
  • αυτόλογα fillers με λιπομεταφορά
  • νήματα ανάρτησης

Βέβαια, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν κρίνεται αναγκαίο να χρησιμοποιηθούν όλα τα παραπάνω. Η ολιστική προσέγγιση του Δρ. Μουστάκη αξιοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες εκείνων των μέσων που ταιριάζουν καλύτερα σε εσάς, ώστε να δείτε στο πρόσωπό σας να λειαίνουν οι ρυτίδες, να σφίγγει το χαλαρό δέρμα, να αποκαθίσταται ο όγκος και το σχήμα και να αναδεικνύεται ξανά το καθαρό περίγραμμά του.

Αποτελέσματα

Η Μη Επεμβατική Ανόρθωση Προσώπου δεν συνεπάγεται τη δέσμευση που έχει ένα κανονικό χειρουργικό Lifting. Είναι μία βολική και γρήγορη διαδικασία, χωρίς αναισθησία, με ελάχιστη ενόχληση και ταχείς ρυθμούς ανάρρωσης. Ο Δρ. Ηλίας Μουστάκης ειδικεύεται στις μη επεμβατικές διαδικασίες, προσφέροντάς σας μία σειρά από λύσεις που θα επιλεγούν έτσι ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τις δικές σας ανάγκες και να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Φωτογραφίες

Dr Elias Moustakis - Treatment, Total Face Contouring