Αναγνώριση Προβλήματος

Όσο χρόνο και αν περάσουμε πάνω στο ελλειπτικό μηχάνημα του γυμναστηρίου, όσα σκαλοπάτια και αν ανεβοκατεβαίνουμε καθημερινά, όσα χιλιόμετρα και αν τρέξουμε, όλοι γνωρίζουμε πως το να διατηρεί κανείς άθικτο το νεανικό σχήμα των ποδιών του μετά από κάποια ηλικία είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο. Μία εγκυμοσύνη, μία σημαντική απώλεια βάρους μετά από εντατικό αδυνάτισμα, το πέρασμα του χρόνου: όλα τα παραπάνω μπορούν να έχουν ορατή επίδραση στην περιοχή των μηρών, ιδιαίτερα στον μαλακό ιστό του έσω μηρού, ή κατά μήκος του εξωτερικού μηρού. Δυστυχώς αυτές οι περιοχές συχνά αντιστέκονται πολύ στην άσκηση, κυρίως όσον αφορά στο σφίξιμο της επιδερμίδας και τη μείωση του όγκου της περιοχής. Οι αισθητικές συνέπειες μπορούν να κάνουν τον καθέναν από μας ιδιαίτερα ντροπαλό και διστακτικό σχετικά με την εμφάνιση των ποδιών μας. Αρκετά συχνά, το δέρμα είναι αδύνατον να σφίξει χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Το Thigh Lift ενδέχεται να σας αφορά εάν τα πόδια στην περιοχή των μηρών σας παρουσιάζουν ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Χαλαρωμένη επιδερμίδα
  • Ραγάδες
  • Δερματικούς ερεθισμούς
  • Περιττό λίπος
  • Αλλοιωμένη γραμμή στο σχήμα των ποδιών

Αποτελέσματα

Το Thigh Lift, δηλαδή η πλαστική επέμβαση ανόρθωσης των μηρών, μπορεί να επανορθώσει μία σειρά προβληματικών ζητημάτων γύρω από τη συνολική εικόνα και τη μορφή των ποδιών. Μπορεί να επαναφέρει το φυσικό κάλλος στον εσωτερικό και τον εξωτερικό μηρό και τις περιοχές γύρω από τους γοφούς και τα γόνατα. Όταν το δέρμα γύρω από τα πόδια έχει χάσει την ελαστικότητά του λόγω της φυσικής διαδικασίας της γήρανσης, ή αν έχουν παραμείνει στην περιοχή αποθέματα λίπους μετά από σημαντική απώλεια βάρους, η διαδικασία του Thigh Lift, ενίοτε και με τον συνδυασμό λιπογλυπτικής, αναπλάθει τη νεανική όψη των ποδιών που επιθυμείτε.

Φωτογραφίες

Dr Elias Moustakis - Treatment, Thigh Lift
Dr Elias Moustakis - Treatment, Thigh Lift
Dr Elias Moustakis - Treatment, Thigh Lift