Αναγνώριση Προβλήματος

Τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, οι δεκαετίες που διανύουμε στα 40 και τα 50 μπορούν να είναι από τις πιο ακμαίες, παραγωγικές και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μας. Ταυτόχρονα, αυτές οι δεκαετίες σηματοδοτούν και τα χρόνια κατά τα οποία το πρόσωπο μας αρχίζει να αλλάζει. Η όψη μας δεν αλλοιώνεται σε σημαντικό βαθμό, εξακολουθούμε να αναγνωρίζουμε το πρόσωπο που βλέπουμε σε νεανικές, ίσως ακόμα και εφηβικές μας φωτογραφίες. Αρχίζουμε όμως να παρατηρούμε και κάποιες αισθητές διαφορές.

Το Mini Lifting μπορεί να σας αφορά εάν παρουσιάζετε κάποια από τα εξής χαρακτηριστικά:

  • ήπια χαλάρωση στη μέση και κατώτερη περιοχή του προσώπου
  • χαλάρωση στο οβάλ σχήμα του περιγράμματος του προσώπου
  • ήπια χαλάρωση στο πάνω τμήμα του λαιμού

Αντιμετώπιση

Το Mini Lifting ίσως να ακούγεται χαριτωμένο και εύκολο αλλά, όπως και κάθε άλλη χειρουργική αισθητική επέμβαση, δεν είναι μία απόφαση που παίρνει κανείς απερίσκεπτα και αβασάνιστα. Ο Δρ. Μουστάκης αναλαμβάνει τον σχεδιασμό της επέμβασης μόνον εφόσον είναι απολύτως βέβαιος ότι η διαδικασία είναι κατάλληλη για τη δομή του δικού σας προσώπου. Εφόσον δεν έχετε τόση χαλάρωση δέρματος που θα απαιτούσε πλήρες facelift, (που ο Δρ. Μουστάκης μπορεί να πραγματοποιήσει με 3 διαφορετικές τεχνικές: SHORT SCAR, MACS ή SMAS,) μετά από μία συμβουλευτική συνεδρία θα σας εξηγήσει και την κάθε λεπτομέρεια της μεθόδου.

Αποτελέσματα

Το Mini Lifting είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές επεμβάσεις στην μέση περιοχή του προσώπου, εκεί όπου ξεκινά μία πρώτη χαλαρότητα του δέρματος στα μάγουλα, με αποτέλεσμα να χάνεται η καθαρή γραμμή του σαγονιού πάνω από τον λαιμό και να βαθαίνουν οι πτυχές δίπλα από τη μύτη και το στόμα. Σε αντίθεση με το πλήρες lifting όπου το δέρμα τεντώνεται προς τα πάνω και προς τα πίσω και που η τομή γίνεται πίσω από το αυτί, η διαδικασία εδώ ανεβάζει το δέρμα μόνο προς τα επάνω. Η τομή γίνεται μπροστά από το αυτί και είναι πολύ πιο μικρή και λεπτή, σχεδόν αόρατη. Ένα ακόμη πλεονέκτημα του mini lifting είναι ότι ο χρόνος ανάρρωσης από την επέμβαση είναι πολύ σύντομος.

Φωτογραφίες

Dr Elias Moustakis - Treatment, Mini Face Lifting
Dr Elias Moustakis - Treatment, Mini Face Lifting
Dr Elias Moustakis - Treatment, Mini Face Lifting