Αναγνώριση Προβλήματος

Παρά το γεγονός ότι τα αυτιά δεν θεωρούνται χαρακτηριστικά του προσώπου, εξακολουθούν να παίζουν έναν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του σχήματός του. Εάν τα αυτιά έχουν πολύ μεγάλο μέγεθος, εάν προεξέχουν σε μεγάλο βαθμό, ή εάν έχουν παράξενο και ανόμοιο σχήμα μεταξύ τους, μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την όψη ενός προσώπου. Η Ωτοπλαστική επέμβαση βελτιώνει το σχήμα, τη θέση, τη συμμετρία και την ομοιομορφία των αυτιών μας, συμβάλλοντας έτσι στην αισθητική αρμονία του προσώπου και αυξάνοντας όχι μόνο την ελκυστικότητα αλλά και την αυτοπεποίθησή μας.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις, η ωτοπλαστική είναι μία πρακτική που μπορεί να ενδείκνυται και για τα παιδιά. Αυτό συμβαίνει επειδή τα πολύ μεγάλα η πεταχτά αυτιά είναι πιθανό να προξενήσουν συναισθήματα ντροπής και να οδηγήσουν ένα παιδί στην εσωστρέφεια, με ενδεχόμενες συνέπειες στη γενικότερη διάπλαση της αντίληψης για τον εαυτό του.

Αντιμετώπιση

Για όποια περίπτωση και αν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε μία ωτοπλαστική επέμβαση, θα πρέπει να έχετε πλήρη εμπιστοσύνη στον χειρουργό που θα την αναλάβει. Με τον Δρ. Ηλία Μουστάκη βρίσκεστε στα χέρια ενός από τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου που χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες επεμβατικές τεχνικές και εφαρμόζει τα αυστηρότερα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Αποτελέσματα

Με την ωτοπλαστική μπορούμε να διορθώσουμε μία σειρά από ζητήματα που σχετίζονται με τα αυτιά. Το πιο κοινό από όλα είναι τα αυτιά που εξέχουν φανερά από το κεφάλι. Με μία τομή -που κατόπιν κρύβεται πίσω από το αυτί – η διαδικασία είναι ταχεία και η ανάρρωση σύντομη. Πέραν αυτής υπάρχουν και πολλές άλλες αισθητικές παρεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε με την ωτοπλαστική. Αυτές περιλαμβάνουν την ελάττωση του μεγέθους, τον ανασχηματισμό των αυτιών, καθώς και ανάπλαση του λοβού από τρύπημα για σκουλαρίκια.

Φωτογραφίες

Dr Elias Moustakis - Treatment, Otoplasty
Dr Elias Moustakis - Treatment, Otoplasty
Dr Elias Moustakis - Treatment, Otoplasty
Dr Elias Moustakis - Treatment, Otoplasty