Αναγνώριση Προβλήματος

25.000 σέλφι στη ζωή του. Βέβαια, αυτό το στατιστικό στοιχείο μπορεί να μην αφορά καθόλου την δική σας περίπτωση. Πάντως, παραμένει αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι ζούμε σε έναν κόσμο όπου δίνεται πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική μας εμφάνιση.

Καθώς περνούν τα χρόνια, πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να αισθάνονται μία δυσαρέσκεια σε σχέση με το σχήμα που παίρνει το σώμα τους. Είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγω κληρονομικής προδιάθεσης, μπορεί να νιώθετε πως χάνεται το περίγραμμα και η σφριγηλότητά του. Ίσως να πιστεύετε ότι χρειάζεστε μία αλλαγή. Ίσως απλώς να θέλετε να δείχνετε προς τα έξω όσο ωραία νιώθετε από μέσα. Ό,τι και αν είναι αυτό που σας κινητοποιεί να τονώσετε την εμφάνιση της σιλουέτας σας, σίγουρα είναι κάτι που αξίζει να κάνετε, ειδικά από τη στιγμή που έχετε τη δυνατότητα να ανακτήσετε τη ζωντάνια και τη νεανική μορφή του σώματός σας χωρίς καμία χειρουργική επέμβαση.

Αντιμετώπιση

Με την τεχνική της Μη Επεμβατικής Σωματογλυπτικής, ο Δρ. Ηλίας Μουστάκης μπορεί να τονώσει αισθητά το περίγραμμα, να απομακρύνει την κυτταρίτιδα, να αφαιρέσει το λίπος και να συσφίξει το δέρμα σε κρίσιμες περιοχές του σώματός σας όπως το στομάχι, τους μηρούς, τα χέρια, τους γλουτούς, τα γόνατα, τις γάμπες και τον άνω αγκώνα. Πέραν του ότι δεν γίνεται επέμβαση, η Μη Επεμβατική Σωματογλυπτική προσφέρει και άλλα σημαντικά οφέλη, όπως το ότι δεν υπάρχει αναισθησία ή έστω και το παραμικρό σημάδι από ουλές, καθώς και ότι η όποια ενόχληση, ή περίοδος ανάρρωσης, είναι αμελητέα.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά μετά την πρώτη θεραπεία, αν και η συγκεκριμένη διαδικασία θα σχεδιαστεί από τον Δρ. Μουστάκη έτσι ώστε να έχει το τελικό, ιδεατό αποτέλεσμα μετά από αρκετές συνεδρίες. Μόλις αφαιρεθούν τα λιπώδη κύτταρα από τα κρίσιμα σημεία, το σώμα σας δεν θα εξακολουθήσει να δημιουργεί νέα λιποκύτταρα εκεί, ειδικά εφόσον κάνετε και θεραπεία σύσφιξης ή και κυτταρίτιδας. Εάν αυτά συνδυαστούν περεταίρω και με το αντίστοιχο πρόγραμμα διατροφής σε συνδυασμό και με κάποια σταθερή ρουτίνα σωματικής δραστηριότητας, οι περιοχές που τονώνονται θα συνεχίσουν να αδυνατίζουν μέσα στους επόμενους μήνες, κάνοντας το νέο, εκθαμβωτικό σώμα σας να φαίνεται και απολύτως φυσικό.

Φωτογραφίες

Dr Elias Moustakis - Treatment, Σωματογλυπτική