Αναγνώριση Προβλήματος

Οι περισσότεροι άνδρες δεν σκέφτονται ότι κάποια στιγμή θα κάνουν Μεταμόσχευση Μαλλιών. Αυτή η “κάποια στιγμή” όμως έρχεται. Μπορεί να έρθει την πρώτη φορά που κοιτάζουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και βλέπουμε πως οι πυκνές τούφες του παρελθόντος έχουν αραιώσει, ανησυχητικά. Μπορεί να έρθει όταν θα πάμε στον κουρέα για το τακτικό μας ραντεβού και θα τον ακούσουμε μας να λέει, “Ωχ. Εδώ πίσω, τα μαλλιά σου έχουν αρχίσει να σε αποχαιρετούν.” Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ζούμε με την επίγνωση ότι χάνουμε τα μαλλιά μας. Είναι φυσιολογικό, από μία ηλικία και μετά, όπως είναι εξίσου αναμενόμενο ότι τα γόνατά μας θα διαμαρτύρονται μετά από ένα εντατικό 5×5, οι θερμίδες από πίτσες και μπύρες δεν θα καίγονται με τους εξωφρενικούς ρυθμούς των φοιτητικών μας χρόνων και κάθε απερίσκεπτο ξενύχτι θα έχει κατάλοιπα που θα μας συνοδεύουν την επόμενη μέρα. Η διαφορά με την απώλεια των μαλλιών; Μπορούμε να την αποτρέψουμε!

Αντιμετώπιση

Η τεχνολογία στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών έχει πλέον φτάσει σε ένα σημείο όπου μπορούμε να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι τα αποτελέσματα θα φαίνονται εντελώς φυσικά. Την τελευταία δεκαετία, η μέθοδος FUE σάς εξασφαλίζει ανώδυνη ανάρρωση και τέλεια ατομική τοποθέτηση κάθε μοσχεύματος τρίχας. Έτσι, όλα τα μαλλιά σας θα μεγαλώνουν σε φυσική γωνία και όχι κάθετα, όπως γινόταν με τα βύσματα της δεκαετίας του ’90. Οι τρίχες που μεταμοσχεύονται προέρχονται από το πίσω μέρος του κεφαλιού σας που – σε αντίθεση με αυτές στο μπροστινό μέρος – δεν πέφτουν. Με την ομοιόμορφη εξαγωγή των τριχοθυλακίων γύρω από τη δότρια περιοχή αποτρέπεται η δημιουργία ουλών και το πίσω μέρος του κεφαλιού σας ξαναφαίνεται γεμάτο και απολύτως φυσικό μόλις τα μαλλιά σας εκεί φυτρώσουν και πάλι. Τα υπερσύγχρονα στυλό εμφυτευμάτων FUE επιτρέπουν επίσης τη φυσική πυκνότητα και εξάπλωση των τριχών, δίνοντας στο τελικό αποτέλεσμα την πληρότητα και ομοιομορφία που θα ταιριάζει με τα υπόλοιπα μαλλιά σας.

Αποτελέσματα

Και μετά; Τα μαλλιά σας είναι εκεί. Μεγαλώνουν και πυκνώνουν, κάθε μέρα. Είναι το ίδιο πυκνά μπροστά, όσο και πίσω. Το μόνο σας ζήτημα είναι αν θα τα έχετε κοντά ή μακριά και πώς θα τα στυλιζάρετε. Έχετε να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα αφθονίας τώρα, από εκεί που είχατε ένα πρόβλημα έλλειψης. Βρίσκεστε με τους φίλους σας και σας λένε πόσο ωραία είναι τα μαλλιά σας. Συναντάτε τυχαία παλιούς γνωστούς και δεν έχουν την παραμικρή ιδέα ότι έχετε κάνει Μεταμόσχευση Μαλλιών.

Φωτογραφίες

Dr Elias Moustakis - Treatments, Non Surgical, Hair Transplant
Dr Elias Moustakis - Treatment, Hair Transplant