Αναγνώριση Προβλήματος

Πολλοί άνδρες και πολλές γυναίκες πιστεύουν πως η κοιλιά τους δεν έχει την εμφάνιση που θα ήθελαν επειδή δεν γυμνάζονται αρκετά, ή επειδή δεν έχουν τα σωστά γονίδια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όμως, η αλήθεια είναι πως η φουσκωμένη, κρεμαστή κοιλιά είναι αποτέλεσμα της χαλάρωσης των κοιλιακών μυών που δυστυχώς δεν είναι πολύ ελαστικοί και δύσκολα επανέρχονται στην αρχική τους μορφή. Εάν μία εγκυμοσύνη, ή σημαντική απώλεια βάρους μετά από αδυνάτισμα έχουν αφήσει πίσω τους περιττό δέρμα γύρω από την κοιλιακή χώρα, τότε η Κοιλιοπλαστική επέμβαση μπορεί να σας προσφέρει τη σωστή λύση.

Αντιμετώπιση

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η Κοιλιοπλαστική επέμβαση περιλαμβάνει τη χειρουργική επαναφορά των κοιλιακών μυών και την αφαίρεση του περιττού δέρματος που βρίσκεται πάνω και κάτω από την περιοχή του ομφαλού. Σε περίπτωση που επιπλέον υπάρχει και υπερβολικό λίπος γύρω από την περιοχή, ενδέχεται να χρειαστεί και λιποαναρρόφηση για το ιδανικό αποτέλεσμα. Υπάρχει όμως και η μίνι εκδοχή της Κοιλιοπλαστικής: το περίφημο mini tummy tuck. Εδώ, αφαιρείται μόνο το περιττό δέρμα στην κάτω περιοχή της κοιλιάς γύρω από τον ομφαλό, με ή χωρίς επέμβαση στο κοιλιακό μυϊκό σύστημα.

Αποτελέσματα

Με την απόλυτη προσοχή στην λεπτομέρεια που δίνει πάντα στη δουλειά του, ο Δρ. Ηλίας Μουστάκης μετατρέπει την Κοιλιοπλαστική σε μία διαδικασία που αναδεικνύει όλη τη φυσική χάρη στην κυρτότητα του σώματός σας. Οι πτυχώσεις του ταλαιπωρημένου δέρματος στο εξωτερικό της κοιλιάς μετατρέπονται σε λεία επιδερμίδα. Ταυτόχρονα, η μυϊκή δομή κάτω από το δέρμα επανέρχεται στο ιδανικό της σχήμα. Πέρα από την αισθητική αρμονία, η Κοιλιοπλαστική μπορεί να επαναφέρει μεγαλύτερη άνεση στη φυσική σας κίνηση, καθώς, βέβαια, και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δεν είναι απλώς μία επέμβαση αλλά μία αναβάθμιση στην ποιότητα της ζωής σας.

Φωτογραφίες

Dr Elias Moustakis - Treatment, Abdominoplasty
Dr Elias Moustakis - Treatment, Abdominoplasty
Dr Elias Moustakis - Treatment, Abdominoplasty
Dr Elias Moustakis - Treatment, Abdominoplasty