Αναγνώριση Προβλήματος

Κάθε διαφήμιση για αδυνάτισμα ισχυρίζεται πως το να χάσεις βάρος είναι πολύ εύκολο. Όποιος όμως έχει στ’ αλήθεια αντιμετωπίσει πρόβλημα βάρους, γνωρίζει πως δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Ο Δρ. Ηλίας Μουστάκης μπορεί να σας βοηθήσει, δίνοντάς σας τρεις υποσχέσεις και ζητώντας από εσάς να τηρήσετε μόνο μία. Πρώτα όμως, πρέπει να διαπιστώσουμε εάν το Ιατρικό Αδυνάτισμα η είναι η κατάλληλη λύση για εσάς. Για παράδειγμα, εάν πάσχετε από αυτοάνοσα συστηματικά νοσήματα ή διατροφικές διαταραχές, όπως κρίσεις βουλιμίας και ανορεξία, η θεραπεία του ιατρικού αδυνατίσματος δεν μπορεί να σας χορηγηθεί.

Η εναποθήκευση λίπους προκύπτει κυρίως επειδή το αυτόνομο νευρικό σύστημα στον εγκέφαλό μας που ορίζει την όρεξή μας, δεν υπόκειται στη θέλησή μας. Στερητικές δίατες, υπερφαγικά επεισόδια και άλλες παρόμοιες καταστάσεις βλάπτουν την ομαλή λειτουργία του μεταβολισμού μας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανώμαλες εναποθηκεύσεις λίπους σε σημεία του σώματος πέρα από την κοιλιά και τους γλουτούς. Εάν παρατηρείτε περιττό λίπος στο διπλοσάγονο, στα χέρια σας, στους μηρούς και τα έσω γόνατα, όλα αυτά είναι ενδείξεις για εισαγωγή στη θεραπεία του Ιατρικού Αδυνατίσματος.

Αντιμετώπιση

Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει χορήγηση πεπτιδίου στον οργανισμό, δηλαδή της φυσιολογικής ουσίας που θα έκκρινε ο εγκέφαλος για να δώσει εντολή στη λιπαποθήκη να καταβολιστεί το λίπος. Η θεραπεία διαρκεί τουλάχιστον 23 μέρες διότι τόσος χρόνος απαιτείται για να θεραπευτεί η αντίσταση των κυττάρων στην ινσουλίνη. Μετά από αυτό το διάστημα, η ινσουλίνη που έρχεται φυσικά από το πάγκρεας χρησιμοποιείται από όλα τα κύτταρα και όλα τα συστήματα έτσι ώστε να επανέλθει ο μεταβολισμός σε πλήρη λειτουργία. Η μέγιστη διάρκεια της θεραπείας είναι 40 μέρες. Τώρα σίγουρα σκέφτεστε, ωραία όλα αυτά αλλά τι σημαίνουν πρακτικά για εμένα;

Σημαίνουν τρεις υποσχέσεις από τον Δρ. Ηλία Μουστάκη:

  • Κατά την διάρκεια της θεραπείας, δεν θα πεινάσετε
  • Θα χάνετε μισό κιλό την ημέρα, κατά μέσο όρο
  • Με τη σωστή συντήρηση και παρακολούθηση, τα κιλά που θα χάσετε δεν πρόκειται να επανέλθουν

Και μία υπόσχεση που ο Δρ. Ηλίας Μουστάκης ζητά από εσάς:

Να τηρήσετε στο ακέραιο τις οδηγίες του θεραπευτικού και διατροφικού προγράμματος.

Επίσης, εξυπακούεται πως το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Παρακολούθηση και εποπτεία από τον γιατρό
  • Καθημερινή παρακολούθηση εξ αποστάσεως από κλινική διατροφολόγο/διαιτολόγο. Συντήρηση επί 3 εβδομάδες μετά το πέρας της θεραπείας
  • Επανείσοδο σε μία φυσιολογική μεσογειακή διατροφή

Αποτελέσματα

Ο Δρ. Ηλίας Μουστάκης σάς παρέχει όχι μόνο την ιατρική εξειδίκευση αλλά και όλη την απαραίτητη συμπαράσταση και παρότρυνση ώστε να πετύχετε τον στόχο σας. Τα τελικά αποτελέσματα δεν θα περιορίζονται σε μία πολύ ελκυστικότερη εμφάνιση. Θα σας χαρίσουν και περισσότερη ενέργεια, καλύτερη διάθεση, ευχάριστο ύπνο, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Φωτογραφίες

Dr Elias Moustakis - Treatment, Medical Weight Loss