Αναγνώριση Προβλήματος

Η λέξη Γυναικομαστία και μόνο είναι αρκετή για να προκαλέσει αμηχανία στη σκέψη του κάθε άνδρα. Είναι μία πάθηση που μπορεί να έχει πολύ σοβαρές ψυχολογικές επιπτώσεις, πέρα και από τους εντελώς προφανείς, αισθητικούς λόγους. Εάν ανήκετε στο τριάντα τοις εκατό των ανδρών με υπέρμετρη ανάπτυξη του μαζικού αδένα που κάνει το στέρνο τους να μοιάζει σχεδόν θηλυκό, ξέρετε πολύ καλά πώς είναι να διστάζεις να βγάλεις την μπλούζα σου στην παραλία, να αποφεύγεις το κολυμβητήριο, ή ακόμα και να μη γυμνάζεσαι ποτέ με κανέναν τρόπο μπροστά σε άλλους.

Αντιμετώπιση

Ο Δρ. Ηλίας Μουστάκης εφαρμόζει την τεχνική VASER 4D, που είναι πιο προηγμένη μορφή λιπογλυπτικής στον κόσμο. Έτσι, μπορεί να απομακρύνει ακόμα και το τελευταίο ίχνος επίμονου τοπικού λίπους αναδεικνύοντας το περίγραμμα, τις καμπύλες, καθώς και τις σκιές των θωρακικών μυών σας. Παράλληλα, η λεπτεπίλεπτη προσέγγισή του θα λάβει υπόψη το προβληματικό σημείο πάντα σε σχέση και με τις αναλογίες όλου του υπόλοιπου σώματος. Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αρμονικό και θα δείχνει απολύτως φυσικό. Ο συνδυασμός της χειρουργικής επιδεξιότητας του Δρ. Μουστάκη με την αισθητική του αντίληψη που αναγνωρίζει όλες τις εντελώς δικές σας σωματικές ιδιαιτερότητες, θα δώσει στο σώμα σας την αρρενωπή όψη που επιθυμείτε, καθώς και ένα υψηλότερο αίσθημα αυτοεκτίμησης που αναμφίβολα σας αξίζει.

Αποτελέσματα

Η επέμβαση της Γυναικομαστίας μειώνει το μέγεθος του στήθους μέσω της διαδικασίας της λιποαναρρόφησης VASER, της αφαίρεσης του περιττού αδενικού ιστού, ή συνδυάζοντας και τα δύο. Είναι η καλύτερη λύση για να επαναφέρετε την επιθυμητή συμμετρία στο σώμα σας, να διώξετε για πάντα την ψυχολογική φθορά που σχετίζεται με την όψη του στήθους σας και να αποκτήσετε την κοινωνική αυτοπεποίθηση που θα βελτιώσει αφάνταστα την καθημερινή σας ζωή.

Φωτογραφίες

Dr Elias Moustakis - Treatment, Gynecomastia
Dr Elias Moustakis - Treatment, Gynecomastia