Αναγνώριση Προβλήματος

Ωραίο δεν θα ήταν να μη χρειαστεί ποτέ ξανά να αναγκαστείτε να βγείτε έξω με μακριά μανίκια ενώ κάνει ζέστη; Δεν θα ήταν ακόμα πιο ωραίο να φοράτε στην παραλία όποιο μαγιό σας αρέσει, επιδεικνύοντας με αυτοπεποίθηση τα λεία, λεπτά και σφριγηλά σας χέρια; Για πολλούς ανθρώπους, η περίσσεια κρεμάμενου δέρματος στα μπράτσα δεν μπορεί να λυθεί απλώς με τη σωστή διατροφή και άσκηση. Μπορεί να έχει προκύψει ως αποτέλεσμα της φυσικής γήρανσης του σώματος, μπορεί να οφείλεται σε γενετικούς παράγοντες, ή και να είναι συνέπεια μετά από ένα εντατικό αδυνάτισμα. Όταν κάθε άλλη, μη επεμβατική οδός δεν έχει αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να εξετάσουμε το ενδεχόμενο της Βραχιονοπλαστικής.

Αντιμετώπιση

Κατά την αρχική σας συνάντηση με τον Δρ. Ηλία Μουστάκη θα συζητήσετε διεξοδικά τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας. Μετά από την προσεκτική καταγραφή του ιστορικού απώλειας βάρους και της γενικότερης κατάστασης της υγείας σας, θα ακολουθήσει μια ενδελεχής εξέταση του δέρματος, των μαλακών ιστών και των μυών των χεριών σας και του άνω μέρους του σώματός σας, καθώς και της συμμετρικής τους σχέσης με το υπόλοιπο σώμα. Ο Δρ. Ηλίας Μουστάκης θα εξετάσει προσεκτικά την τελική μορφή της Βραχιονοπλαστικής διαδικασίας, ή του συνδυασμού διαδικασιών που σας ταιριάζουν καλύτερα. Αν για παράδειγμα η περίσσεια δέρματος ή λίπους είναι ήπια και περιορίζεται μόνο στην εσωτερική περιοχή του βραχίονα, μπορεί να εξεταστεί το ενδεχόμενο ανύψωσης βραχίονα περιορισμένης τομής. Σε κάθε περίπτωση οι ουλές θα είναι αδιόρατες καθότι τοποθετούνται στις φυσικές πτυχές της μασχάλης.

Αποτελέσματα

Το γεγονός είναι ότι, ανά πάσα στιγμή, εσείς θέλετε να νιώθετε και να δείχνετε όσο πιο καλά γίνεται. Εάν το περιττό λίπος και το χαλαρό δέρμα σας αναγκάζουν να κρύβετε τα χέρια σας, η Βραχιονοπλαστική επέμβαση θα σας χαρίσει ένα αισθητικό αποτέλεσμα που οι γύρω σας θα θαυμάζουν. Θα φοράτε το αγαπημένο σας, ανοιχτό ρούχο και θα απολαμβάνετε την ελευθερία της κίνησης όποτε γυμνάζεστε, κολυμπάτε, ή απλώς κοιτάζεστε στον καθρέφτη.

Φωτογραφίες

Dr Elias Moustakis - Treatment, Brachioplasty
Dr Elias Moustakis - Treatment, Brachioplasty
Dr Elias Moustakis - Treatment, Brachioplasty