Αναγνώριση Προβλήματος

Η γνωστή έκφραση μάς λέει πως τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Είναι όμως κάπως δύσκολο να το διαπιστώσουμε αυτό όταν δύο βαριά, πεσμένα βλέφαρα κρύβουν την ψυχή αυτή, μαζί με όλης της την ομορφιά και γοητεία. Η Βλεφαροπλαστική είναι ίσως η πιο κοινή επέμβαση στην πλαστική χειρουργική καθώς τα μάτια είναι το πρώτο χαρακτηριστικό που παρατηρούμε σε ένα πρόσωπο. Συνοδεύεται επίσης και από την πιο κοινή ανησυχία: μήπως θα αλλάξει το πρόσωπό μου; Γίνεται το πρόσωπο μου να φαίνεται νεότερο χωρίς να φαίνεται αλλιώτικο;

Αντιμετώπιση

Εάν μία ή περισσότερες από τις παραπάνω περιστάσεις σας απασχολεί, επικοινωνήστε με τον Δρ. Ηλία Μουστάκη για να κανονίσετε μία προκαταρκτική συνάντηση. Ίσως έχει έρθει η ώρα να αναδείξετε ξανά στον κόσμο τον καθρέφτη της ψυχής σας.

Αποτελέσματα

Στη Βλεφαροπλαστική ο πλαστικός χειρουργός αφαιρεί περιττό δέρμα, ιστό και λίπος από το επάνω μέρος του βλεφάρου. Η διαδικασία αυτή απομακρύνει το βάρος πάνω από τα μάτια και σας χαρίζει μία πολύ πιο ξεκούραστη και νεανική όψη. Αφαιρεί πολλά χρόνια από το πρόσωπό σας και, εάν χρησιμοποιείτε μακιγιάζ, το eyeliner, η σκιά ματιών και η μάσκαρα εφαρμόζονται πολύ πιο εύκολα όταν η περιοχή είναι λεία, δίνοντάς σας χώρο για ακόμη περισσότερη λάμψη. Το ίδιο ισχύει και για άλλα καλλυντικά όπως αντιρυτιδικές και αναζωογονητικές κρέμες. Πέραν όμως από την αισθητική αναζωογόνηση, μπορεί να υπάρχουν και πρακτικοί λόγοι που καθιστούν μία Βλεφαροπλαστική επέμβαση ωφέλιμη, ίσως και απαραίτητη. Σε κάποιες περιπτώσεις τα βαριά βλέφαρα κουράζουν τους μύες γύρω από τα μάτια και τα φρύδια, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους. Μπορεί επίσης να προκύψει μειωμένη όραση, ανάλογα με το ακριβές σημείο όπου το βλέφαρο γέρνει πάνω από το μάτι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Dr Elias Moustakis - Treatment, Blepharoplasty
Dr Elias Moustakis - Treatment, Blepharoplasty