Αναγνώριση Προβλήματος

Η τόνωση του σχήματος του στήθους σας, καθώς και η ενίσχυση του μεγέθους του είναι μια άκρως προσωπική επιλογή την οποία εσείς μπορεί να σκέπτεστε για πολλούς λόγους. Ίσως να νιώθετε ότι το στήθος σας δεν αναπτύχθηκε φυσικά στον βαθμό που θα θέλατε. Μπορεί πάλι να έχετε παρατηρήσει ότι, με την πάροδο του χρόνου, τα στήθη σας έχουν πέσει, ή μειωθεί σε μέγεθος μετά από μία εγκυμοσύνη ή αδυνάτισμα.

Αντιμετώπιση

Ανεξάρτητα από το σκεπτικό σας, ο Δρ. Μουστάκης είναι αφοσιωμένος στο να βοηθά τις ασθενείς του να αποκτήσουν το στήθος που επιθυμούν, διατηρώντας μία νεανική εμφάνιση και την φυσική, απαλή του αίσθηση. Η Αυξητική Στήθους είναι ένας από τους θεμελιώδεις δείκτες της τεχνικής μαεστρίας ενός πλαστικού χειρουργού. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την ικανότητά και την εκτεταμένη εμπειρία του στην Αποκατάσταση Μαστού. Έχοντας πάντα κατά νου την επίτευξη ενός άρτιου αισθητικού αποτελέσματος, ο Δρ. Μουστάκης θα φροντίσει να σας προσφέρει το στήθος που επιθυμείτε. Χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα, πιστοποιημένα εμφυτεύματα που εγγυώνται αδιάτρητη, διαχρονική ασφάλεια σάς εξασφαλίζει την γνώση πως βελτιώνετε τη σιλουέτα σας χωρίς την παραμικρή πιθανότητα επίπτωσης στην υγεία σας.

Αποτελέσματα

Θα αποκτήσετε ένα όμορφο ντεκολτέ που θα επαναφέρει όλη την αυτοπεποίθηση και το σφρίγος της θηλυκότητάς σας. Ταυτόχρονα, το νέο σας στήθος θα διατηρεί μια αρμονική, συμμετρική σχέση με όλο το υπόλοιπο σώμα. Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει για πάντα και, επιπλέον, το στήθος σας όχι μόνο θα δείχνει όμορφο, αλλά θα είναι και απολύτως φυσικό και απαλό στην αφή.

Φωτογραφίες

Dr Elias Moustakis - Treatment, Breast Implants
Dr Elias Moustakis - Treatment, Breast Implants
Dr Elias Moustakis - Treatment, Breast Implants