Αναγνώριση Προβλήματος

Το ντεκολτέ σας δεν είναι πια αυτό που ήταν κάποτε. Εγκυμοσύνη, θηλασμός, μία ενδεχόμενη αύξηση βάρους, καθώς και η φυσική απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος που έρχεται με τα χρόνια, έχουν τις αναπόφευκτες επιπτώσεις τους. Το πλούσιο, ζωηρό στήθος της πρώτης νεότητας έχει αρχίσει να υποχωρεί προς τα κάτω. Προσπαθείτε να αντισταθείτε στην πτώση, πηγαίνετε επίμονα στο γυμναστήριο να κάνετε τις ειδικές ασκήσεις που σας είπαν ότι βοηθούν στη σύσφιξη του μαστού αλλά δεν μοιάζουν να δουλεύουν. Καταφεύγετε στην προσωρινή λύση του ανορθωτικού σουτιέν αλλά κάθε φορά που το βγάζετε, το πρόβλημα είναι πάντα εκεί, μπροστά στα μάτια σας. Μην ανησυχείτε. Παλεύετε με ένα ζήτημα που είναι κοινό για πάρα πολλές γυναίκες. Εάν λοιπόν επιθυμείτε να επαναφέρετε το στήθος σας στη θέση που του αξίζει, η Ανόρθωση Στήθους είναι μία από τις πιο αναζωογονητικές επεμβάσεις που θα κάνετε ποτέ.

Αντιμετώπιση

Ο Δρ. Ηλίας Μουστάκης θα αναδιαμορφώσει το στήθος σας. Θα απομακρύνει το περίσσιο δέρμα, επιτυγχάνοντας έτσι την ιδανική σύσφιξη. Οι θηλές μπορούν επίσης να ανορθωθούν αν χρειάζεται, με αποτέλεσμα το στήθος σας να επανακτήσει την όψη που είχε στα νεανικά σας χρόνια. Είναι σημαντικό, βέβαια, να λάβετε υπόψιν πως η διαδικασία της συγκεκριμένης επέμβασης δεν έχει ως στόχο το να ενισχύσει το μέγεθος του στήθους σας, αλλά να το επαναφέρει στο σχήμα και την ζωντάνια της νιότης του.

Αποτελέσματα

Η Ανόρθωση Στήθους μπορεί να κάνει πολλά για εσάς. Πέρα από το στήθος σας, μπορεί να ανεβάσει και την καθημερινή σας διάθεση. Πέρα από το να τονώσει την εμφάνιση της σιλουέτας σας, μπορεί να εξυψώσει και την αυτοπεποίθησή σας.

Φωτογραφίες

Dr Elias Moustakis - Treatment, Breast Lift
Dr Elias Moustakis - Treatment, Breast Lift